Sterker dan ooit en comfortabel in de sportschool!

De ultieme No-Nonsense guide om in 28 dagen comfortabel te voelen in de gym en met een goed plan sterker te worden!


Deze guide heb ik nodig! Meer informatie

De eerste stap in de sportschool…

De eerste stap in de sportschool is voor iedereen eng. Niet goed weten wat je moet doen en sporten tussen mensen je hoogstwaarschijnlijk niet kent.

Zelf had ik dit ook, dus koos ik voor een ‘veiligere’ optie: groepslessen. Om te beginnen is dit een prima keus, echter als ik nu achteraf terug kijk heeft krachttraining mijn leven veranderd.

Dankzij krachttraining ben ik fysiek en mentaal sterker dan ooit!

Deze guide gaat je helpen om comfortabel te voelen in de sportschool en helpt je om sterker te worden.

In 28 dagen lang neem ik jouw ‘sportschool angst’ weg en help ik je stap voor stap in de sportschool!

Alles wat je nodig hebt om stappen te maken in de gym!

In deze guide ga ik je in 28 dagen alle tips en tricks geven om je comfortabel te voelen in de gym! Perfect voor beginners die serieus willen beginnen met krachttraining.Mentaal en fysiek sterker dan ooit!

    • Inclusief workouts voor 2,3,4, of 5 keer per week trainen
    • Dagelijkse vragen en opdrachten
    • Informatie en tips om optimaal te trainen
    • Uitleg video’s van de oefeningen
Alles wat je nodig hebt.
In deze guide geven wij jou de kennis om je relatie met voeding te verbeteren!
Dit wil ik!
Koop de guide voor maar 19,99

Dit is wat je de komende 28 dagen kan verwachten

Alle kennis en tools van die je nodig hebt om MEER progressie te maken in de gym

COMPLETE TRAININGSSCHEMA’s

Trainingsschema’s voor 2,3,4 of 5 keer per week trainen.

AAN DE SLAG MET OPDRACHTEN

Dagelijks krijg je van mij opdrachten om uit te voeren of om over na te denken

ARTIKELEN OVER FITNESS

In de guide ga ik je alle basis leren over voeding en training

RECEPTEN

In deze guide zitten ook verschillende recepten die je gaan helpen om te herstellen.


Maureen


Mijn eerste indruk van deze guide is dat er echt enorm veel nieuwe informatie instaat. Er wordt niet alleen op diverse onderwerpen ingegaan, maar er zit ook echt een verdiepingsslag in bij de onderwerpen mede door de opdracht die je bij de desbetreffende dag krijgt. Zelf ben ik al een tijdje bezig met een gezondere levensstijl en sociale gelegenheden blijven hierin toch nog lastig.

Gerriet


De eerste No nonsense in November 2020 was mijn keer punt. Eindelijk inzien dat je mag genieten van voedsel en het gaat om hoe je je voelt en hoe sterk je bent geworden. Sindsdien kijk ik heel anders naar fitness en wil ik goed voor mezelf zorgen. 💙

Jenice


Super praktische guide voor iedereen die een plan nodig heeft voor de sportschool!

JOUW GIDS VOOR IN DE GYM

Stap voor stap ga ik je mee nemen in comfortabel te voelen in de gym. Bodyweight oefeningen of cardio trainingen gaan je niet helpen naar een sterker en strakker lichaam.

Om mentaal en fysiek sterker te worden is het belangrijk dat je krachttraining toe gaat passen. Ik snap dat dit ‘eng’ kan aanvoelen, daarom weet ik zeker dat deze guide je gaat helpen.

Dit is een basis gids voor iedereen die lid is van de sportschool. Je leert alle basis die je nodig hebt om progressie te maken. Zo krijg je niet alleen maar trainingsschema’s van mij maar ga ik je ook informatie geven over wat je voor en na je training kan eten om goed te herstellen.

Daarnaast heb ik ook video’s gemaakt waarin ik de oefeningen uitleg voor je, zo weet jij precies hoe je een oefening uit moet voeren. Moeite om lekker en gezond te eten? Geen probleem, mijn recepten helpen je op weg!

Deze guide is compleet en ik weet zeker dat jou dit over je ‘sportschool angst’ gaat helpen!

Samen hebben wij één doel: Jouw comfortabel laten voelen in de sportschool en de voordelen van krachttraining laten ervaren!

Meer progressie in de gym!

Stop met urenlange cardiosessie’s en zet de eerste stappen met krachttraining!


Ik doe mee!

Niet tevreden? Geld terug

Veelgestelde vragen over de december guide

Is de guide ook in hardcopy te bestellen?
Deze guide is enkel te bestellen als e-book! Natuurlijk kan je de guide wel zelf uitprinten.
Zitten er trainingsplannen of recepten bij?
Ja, in deze guide zitten verschillende trainingsplannen en recepten!
Hoeveel kost de guide?
De prijs van deze guide is 19,99
Kan ik de informatie uit de guide ook toepassen als ik al een tijd naar de sportschool ga?
100% ja! Heb jij het gevoel dat je nog niet alle basis weet? Dan is deze guide iets voor jou! Ik ga je precies dat vertellen en geven wat je nodig hebt om concreet aan de slag te gaan in de sportschool en ook hoe jij MEER resultaat kunt behalen.
Hoeveel tijd ben ik hier per dag aan kwijt?
Het lezen van de artikelen en het maken van de opdrachten in de guide kost je ongeveer 10 tot 15 minuten per dag.
Zit er ook een Online Community bij?
Nee hier zit geen community bij. Je gaat echt zelf aan de slag.