No-Nonsense Vetverlies boek

Ga drie maanden aan de slag met ‘Vet Goed Verliezen’ en leer hoe jij vet kan verliezen, gezonde gewoontes kan creëren en je fitness doelen kan behalen zonder een moeilijk dieet te volgen.

Kennis gebundeld

Alle kennis en nodige informatie over afvallen hebben we gebundeld in 100 pagina’s

Praktisch werkboek

Alle informatie kan je direct 3 maanden lang in de praktijk toepassen met het werkboek

Inclusief recepten

Voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes

Meer dan een vet verlies boek

Dagelijks krijg ik vragen omtrent vetverlies. Het liefst zou ik iedereen persoonlijk willen coachen, alleen heb ik daar de tijd niet voor. Al mijn kennis uit opleidingen en cursussen en ervaring met het coachen heb ik gebundeld in het boek ’Vet Goed Verliezen’.

Er is niets mis met vet verliezen, maar laten we het wel op de juiste manier doen. ‘Vet Goed Verliezen’ is een vetverliesboek, en tegelijk is het zoveel meer dan dat. In dit boek leggen we de fundamenten voor een bewuste leefstijl waar jij nog jaren lang de vruchten van zal plukken voor maar 34,99.

Ik doe mee

Geen nieuw dieet, maar een nieuwe manier van leven

Met dit boek beloof ik je niet dat je X kilo gaat afvallen. Wat ik je wel beloof is dat je met dit boek leert hoe jij op de No-Nonsense manier vet kan verliezen. Dat begint met de juiste intenties en het toepassen van kleine gedragsveranderingen voor duurzaam resultaat. Zonder restricties of strenge plannen. Ik leer je om een duurzaam fundament te leggen voor een energieker, fitter en vooral leuker leven.

 • 10000+ No-Nonsense
  members
 • 2000+ meiden mee
  gedaan
 • 90 dagen aan
  de slag
 • Op een No-Nonsense manier leren hoe je vet kunt verliezen?

  Dit boek bevat niet alleen alle informatie en tools die je nodig hebt om deze maand terug in je ritme te komen. Je gaat er ook dagelijks mee aan de slag, zodat jij 100% je doelen gaat behalen!

  Klik hier om het boek te bestellen

  Het boek is beschikbaar zolang de voorraad strekt

  Veelgestelde vragen

  Moet je lid zijn van No-Nonsense om met dit traject mee te doen?
  Binnen No-Nonsense hebben we geen lidmaatschappen, dus ook als je nog nooit een guide hebt aangeschaft, is dit een heel mooi boek voor je eerste No-Nonsense aankoop. Iedereen is welkom bij ons.
  Krijg ik ook persoonlijke begeleiding met dit boek?
  Het No-Nonsense traject dat je de komende maanden aangaat, bevat geen persoonlijke begeleiding. Echter heb ik, Diede, alle tools in dit boek geïmplementeerd, die ik ook toe heb gepast binnen mijn coaching trajecten. Daarnaast is er een Facebook Community voor motivatie, tips en meer! Als jij vragen hebt dan kan je die hierin stellen of je kan ons altijd een mailtje sturen.
  Wat kost het boek?
  Met dit boek ga je een 3 maanden traject aan. Het boek bevat namelijk geen datums. Hierin helpen we jou op de No-Nonsense manier naar het optimaliseren van je voedingspatroon. Je hoeft alleen maar het boek te volgen, en de antwoorden en resultaten zullen komen. De investering in dit hardcopy boek is 34,99 inclusief de verzendkosten.
  Kan ik dit boek ook volgen als ik niet wil afvallen?
  Ondanks de titel, Vet Goed Verliezen, gaan we in dit boek niet aan de slag met harde doelen zetten voor vetverlies. Dit, omdat dit op de lange termijn niet werkt. We gaan wel bezig met het optimaliseren van je dieet, meer kennis krijgen over voeding, flexibiliteit creëren en reflecteren. Wil je dus bezig gaan met je voedingsplan optimaliseren, kun je ook meedoen met dit boek. Je zult meer zelfvertrouwen en inzicht creëren, samen met de community.
  Is het boek alleen voor vet verlies of ook spiermassa aankomen?
  Met de titel, vet goed verliezen, doelt dit boek op vetverlies, echter is dat anders dan wat je verwacht van een vetverlies boek. We focussen niet op voedingsplannen, calorieën tellen of het verbieden van je favoriete producten. We gaan meer bezig met het optimaliseren van je voedingspatroon, inzicht krijgen in voedingsmiddelen en jouw eigen inname, maar ook met dankbaarheid, overtuigingen en persoonlijke ontwikkeling. De eerste 100 pagina’s van het boek bestaan uit informatie, gericht op voeding en vetverlies. Het stukje aankomen komt hier niet aan bod. Wil je vet verliezen, of je voedingsplan optimaliseren en bezig zijn met een doel, dan is dit het boek voor jou.
  Is het boek ook weer in België te bestellen?
  Ja dit kan zeker . Wel worden hiervoor extra kosten in rekening gebracht,.
  -->