Verbeter je relatie met voeding

Alle fundamenten en tools om je relatie met voeding voorgoed te verbeteren!


Ik wil mee doen Meer informatie over de guide

Mijn slechte relatie met voeding had de controle over mijn voeding!

Mijn relatie met voeding is niet altijd zo flexibel en goed geweest als het nu is. Vanaf 2016 tot 2020 heb ik enorm geworsteld met mijn zelfbeeld en relatie met voeding.

Eetbuien en extra compensatie met extra cardio beïnvloedde mijn leven.

Mijn eetproblematiek was te erg, iets wat ik langzaam begon in te zien. De dag dat ik echt besloot te stoppen, werd onbewust de eerste dag van mijn herstel.

Ik leerde meer over voeding, gezondheid en een goed voedingspatroon. De keuze die ik gemaakt heb om mijn relatie met voeding te herstellen, is de allerbeste keuze ever geweest. En met deze guide wil ik jou ook helpen!.

Lastig onderwerp, toegankelijk gemaakt voor jou

Deze guide is uniek en in de guide bespreken we 20 verschillende onderwerpen, denk aan onderwerpen als: de dieetmindset, wat is een goede relatie met voeding, mindful eating, emotie-eten, cravings, binge-eating, je sociale omgeving, verwachtingsmanagement en meer!

  • Levenslang toegang tot de tools en tips voor het verbeteren van je relatie met voeding
  • Praktische opdrachten waar je zelfstandig mee aan de slag kunt gaan
  • Ervaar vrijheid in voeding en verbeter je relatie met voeding
  • Geschreven in samenwerking met diëtist en eetgedrag coach Ricky Frissen
Deze guide heb ik nodig
Koop de guide voor maar 19,99

Kim


Deze van No Nonsense is ontzettend overzichtelijk qua opmaak en taalgebruik en dit maakt dat iedereen dit kan volgen. Als je hulp nodig hebt, kan je dit stap voor stap op je eigen tempo krijgen en vind je de informatie die bij deze stappen past. Ben je echter al verder in het proces en is de relatie met voeding wel al beter, dan is de informatie in de guide een mooie tool om dit nog een keer te laten bevestigen. Voor ieder wat wils!

Flora


Ik weet zeker dat de No-Nonsense guide heel veel meiden gaat helpen in hun proces om de beste versie van zichzelf te worden. De guide is super informatief, biedt herkenbaarheid, geruststellende woorden en genoeg handvatten om aan de slag te gaan. Een aanrader voor dat extra beetje motivatie!

Suzanne


Deze guide heeft een perfecte balans van informatie en opdrachten waar een gezonde relatie met voeding centraal staat. Voordat je aan de slag gaat met een bepaald onderwerp, leer je hier eerst van alles over. Ik dacht dat ik een goede relatie met voeding had, maar toch biedt de guide me allerlei nieuwe inzichten. De opdrachten zijn ook fijn en toepasbaar voor iedereen. Ik heb er onwijs veel van geleerd en ik ben blij dat ik deze guide er altijd bij kan pakken!

In samenwerking met een diëtist en eetgedrag expert

Dit is een exclusieve guide van No-Nonsense in samenwerking met diëtist en eetgedrag coach Ricky Frissen, waarin we je in 30 dagen de fundamenten en tools meegeven om je relatie met voeding te verbeteren. Een guide als deze, met de informatie die je kunt verwachten, zul je niet snel meer zien op onze platformen.

De inhoud is met zorg samengesteld en dit alles met maar één doel: jou op de juiste manier informeren over het positief veranderen van je relatie met voeding.

Met deze guide lukt het je om relatie met voeding voor eens en voor altijd te verbeteren, door wetenschappelijke informatie op een No-Nonsense manier toe te passen. 

Verbeter je relatie met voeding voor eens en voor altijd!

Voor 19.99 kan jij alle tools krijgen waarmee Ricky en ik al 500+ mensen hebben geholpen om hun relatie met voeding te verbeteren. 

Ik wil deze guide

Niet tevreden is geld terug!

Veelgestelde vragen over de guide

Is dit een online of een fysieke guide?
Deze guide is weer een online guide die jij online in kunt vullen. Veel meiden laten de guide ook printen, zodat ze met pen en papier de opdrachten in kunnen vullen.
Is de guide iets voor mij als ik al een coach heb?
Deze guide is een mooie aanvulling, ook als je aan het werk bent met een coach of personal trainer. Zeker als deze coach niet gespecialiseerd is in eetgedrag. Mocht je momenteel actief bezig zijn met een psycholoog of diëtist aan het verbeteren van je eetgedrag, kan ook deze guide nog een mooie aanvulling zijn. Het is wel belangrijk om dit met je psycholoog of diëtist te bespreken, en mogelijk samen wekelijkse evaluaties te doen. Het is belangrijk dat deze guide jou herstel niet in de weg gaat staan.
Voor wie is deze guide?
Deze is voor iedereen die het gevoel heeft dat zijn relatie met voeding nog niet is zoals die hoort. Denk aan af en toe eetbuien, voeding als 'goed' of 'slecht' zien en meer! Heb jij het gevoel dat jij nog aan je relatie met voeding kan werken? Dan is deze guide iets voor jou!
Gaat deze guide mij helpen om een goede balans te vinden en om die behouden?
Ja dat is het doel van deze guide! In de guide gaan we kijken naar je huidige relatie met voeding Elke dag behandelen we een onderwerp om dit in beeld te brengen en te verbeteren. Deze informatie kun je meenemen in je dagelijkse routine & hierdoor zul je uiteindelijk een goede balans ontwikkelen.
Als je relatie met voeding goed is, heb je er dan nog wat aan?
Wij geloven er oprecht in dat de guide ook interessant is voor mensen waarbij je relatie met voeding al goed is. De guide is geschreven op de No-Nonsense manier. Alles wat je wilt weten over eetgedrag, grenzen stellen, lief zijn voor jezelf en meer wordt hierin besproken. Hieruit zul je een nog betere relatie met voeding ontwikkelen en leren hoe je dit voor altijd kunt behouden