Verbeter je relatie met voeding

In 30 dagen leren we je alle fundamenten en geven we je de tools om je relatie met voeding voorgoed te verbeteren

Koop de guide

Mijn slechte relatie met voeding had de controle over mijn leven.

Mijn relatie met voeding is niet altijd zo flexibel en goed geweest als het nu is. Vanaf 2016 tot 2020 heb ik enorm geworstelt met mijn zelfbeeld en relatie met voeding. Eetbuien en extra compensatie met extra cardio beïnvloedde mijn leven.

Mijn eetproblematiek was te erg, iets wat ik langzaam begon in te zien. De dag dat ik echt besloot te stoppen, werd onbewust de eerste dag van mijn herstel.

Ik leerde meer over voeding, gezondheid en een goed voedingspatroon. De keuze die ik gemaakt heb om mijn relatie met voeding te herstellen, is de allerbeste keuze ever geweest. En met deze guide wil ik jou ook helpen!

Een lastig onderwerp, toegankelijk gemaakt voor jou

Deze guide is uniek en gedurende de maand zullen we 20 verschillende onderwerpen bespreken, denk aan onderwerpen als: de dieetmindset, wat is een goede relatie met voeding, mindful eating, emotie-eten, cravings, binge-eating, je sociale omgeving, verwachtingsmanagement en meer!

  • Levenslang toegang tot de tools en tips voor het verbeteren van je relatie met voeding.

  • Geschreven in samenwerking met diëtist en eetgedrag coach Ricky Frissen.

  • Wekelijkse Q&A sessies via Zoom om je vragen te stellen, of je te begeleiden in mogelijke obstakels.

  • Praktische opdrachten waar je zelfstandig mee aan de slag kunt gaan tijdens de maand oktober, maar ook de verdere maanden.

Ik doe mee met de guide

Wat zeggen No-Nonsense members

Je hoeft ons niet te geloven, dit is wat onze members zeggen


Kim van Hecke

De oktoberguide van No Nonsense is ontzettend overzichtelijk qua opmaak en taalgebruik en dit maakt dat iedereen dit kan volgen. Als je hulp nodig hebt, kan je dit stap voor stap op je eigen tempo krijgen en vind je de informatie die bij deze stappen past. Ben je echter al verder in het proces en is de relatie met voeding wel al beter, dan is de informatie in de guide een mooie tool om dit nog een keer te laten bevestigen. Voor ieder wat wils!


Flora ten Hage

Ik weet zeker dat de No-Nonsense guide heel veel meiden gaat helpen in hun proces om de beste versie van zichzelf te worden. De guide is super informatief, biedt herkenbaarheid, geruststellende woorden en genoeg handvatten om aan de slag te gaan. Een aanrader voor dat extra beetje motivatie!


Suzanne Kuijvenhoven

Deze guide heeft een perfecte balans van informatie en opdrachten waar een gezonde relatie met voeding centraal staat. Voordat je aan de slag gaat met een bepaald onderwerp, leer je hier eerst van alles over. Ik dacht dat ik een goede relatie met voeding had, maar toch biedt de guide me allerlei nieuwe inzichten. De opdrachten zijn ook fijn en toepasbaar voor iedereen. Ik heb er onwijs veel van geleerd en ik ben blij dat ik deze guide er altijd bij kan pakken!

In samenwerking met een dietist en eetgedrag expert

Dit is een exclusieve guide van No-Nonsense in samenwerking met diëtist en eetgedrag coach Ricky Frissen, waarin we je in 30 dagen de fundamenten en tools meegeven om je relatie met voeding te verbeteren. Een guide als deze, met de informatie die je kunt verwachten, zul je niet snel meer zien op onze platformen.

De inhoud is met zorg samengesteld en dit alles met maar één doel: jou op de juiste manier informeren over het positief veranderen van je relatie met voeding.

Met deze guide lukt het je om relatie met voeding voor eens en voor altijd te verbeteren, door wetenschappelijke informatie op een No-Nonsense manier toe te passen.

Bekijk de video voor alle informatie

Verbeter je relatie met voeding en doe mee!

Wij gaan je helpen om je in 30 dagen de fundamenten en tools mee te geven om je relatie met voeding te verbeteren. Doe mee als jij denkt dat jij je relatie met voeding kunt verbeteren!


Ik wil deze maand mee doen!

Veelgestelde vragen

Is dit een online of fysieke guide?
De oktober guide is weer een online guide die jij online in kunt vullen. Veel meiden laten de guide ook printen, zodat ze met pen en papier de opdrachten in kunnen vullen.
Is deze guide iets voor mij als ik al een coach heb?
Deze guide is een mooie aanvulling, ook als je aan het werk bent met een coach of personal trainer. Zeker als deze coach niet gespecialiseerd is in eetgedrag. Mocht je momenteel actief bezig zijn met een psycholoog of diëtist aan het verbeteren van je eetgedrag, kan ook deze guide nog een mooie aanvulling zijn. Het is wel belangrijk om dit met je psycholoog of diëtist te bespreken, en mogelijk samen wekelijkse evaluaties te doen. Het is belangrijk dat deze guide jou herstel niet in de weg gaat staan.
Kan ik ook een accountabilitypartner kopen?
Nee, voor deze guide hebben we alleen een Facebookgroep voor extra motivatie, inspiratie en meer!
Kan ik ook met de guide meedoen, zonder dat ik actief deel hoef te nemen in de Facebook Groep?
Wij snappen dat dit onderwerp gevoelig ligt en dat niet iedereen haar verhaal open en bloot op Facebook wilt zetten. Het is daarom ook zeker niet verplicht om deel te nemen aan de Facebookgroep. Voor vragen kan je ook altijd een mail sturen naar info@nononsenseguides.nl
Tot wanneer kan ik de guide aanschaffen?
De guide zal te koop zijn tot dinsdag 4 oktober 12:00 uur…
Krijg ik ook trainingsplannen bij deze guide?
Deze guide is enkel gericht op eetgedrag en het verbeteren van je relatie met voeding. Er zitten dus geen trainingsplannen bij. Je kunt wel altijd een persoonlijk trainingsplan aanvragen op onze website.
Bevat de guide andere informatie dan het Vet Goed Verliezen boek?
Ja! Het Vet Goed Verliezen boek stond vooral in het teken van vet verliezen op een duurzame manier en de basis van voeding. De oktober gaat juist veel dieper in op je relatie met voeding en de factoren die daarin meespelen.
Gaat deze guide mij helpen om een goede balans te vinden, en om die te houden?
Ja dat is het doel van deze guide! In de guide gaan we kijken naar je huidige relatie met voeding Elke dag behandelen we een onderwerp om dit in beeld te brengen en te verbeteren. Deze informatie kun je meenemen in je dagelijkse routine & hierdoor zul je uiteindelijk een goede balans ontwikkelen.
Als je relatie met voeding goed is, heb je er dan nog wat aan?
Wij geloven er oprecht in dat de guide ook interessant is voor mensen waarbij je relatie met voeding al goed is. De guide is geschreven op de No-Nonsense manier. Alles wat je wilt weten over eetgedrag, grenzen stellen, lief zijn voor jezelf en meer wordt hierin besproken. Hieruit zul je een nog betere relatie met voeding ontwikkelen en leren hoe je dit voor altijd kunt behouden!