Zonder stress, schuldgevoel of negatieve emoties genieten van sociale-gelegenheden!

Praktische tips en informatie om No-Nonsense om te gaan met sociale-gelegenheden, geschreven in samenwerking met diëtist Ricky Frissen.


Deze guide heb ik nodig! Meer informatie

Je bent niet de enige…

Vroeger ervaarde ik veel stress tijdens de feestdagen en sociale-gelegenheden. Dagen en momenten met gezelligheid en vooral VEEL eten. Ik werd uit mijn ritme en structuur gehaald en ik was alleen maar gefocust op compenseren.

Ik at minder calorieën, bewoog meer dan normaal en zorgde ervoor dat ik extra streng was. Ik wilde namelijke koste wat kost niets aankomen deze maand. Door al deze gedachten en restricties kon ik absoluut niet genieten van deze momenten, terwijl dat natuurlijk wel de bedoeling was.

Nu weet ik dat het anders kan en lukt het me om echt te genieten!

Deze guide is compleet gefocust om een betere relatie met voeding te krijgen en stress rondom eten te verminderen.

Tips en kennis die jij tijdens sociale-gelegenheden en feestdagen kunt toepassen om direct het verschil te ervaren

Alles wat je nodig hebt om echt te kunnen genieten!

In deze guide ga jij aan je relatie met voeding werken, zodat jij geen stress ervaart rondom het vele eten bij sociale gelegenheden.  Op deze manier ga je meer flexibiliteit ervaren en kun je echt genieten van deze momenten

    • Alle kennis en tools om echt te genieten van sociale-gelegenheden
    • Diverse opdrachten om de kennis toe te passen in de praktijk
    • Reflectiemomenten om kritisch te kijken naar de afgelopen tijd
    • Een jaarevaluatie om terug te blikken op afgelopen jaar en stappenplan voor de volgende periode
Alles wat je nodig hebt.
In deze guide geven wij jou de kennis om je relatie met voeding te verbeteren!
Ik wil meer genieten
Koop de guide voor maar 19,99

Dit is wat je deze maand krijgt

Alle kennis en tools van mij en diëtist Ricky gebundeld, zodat jij bij elke sociale-gelegenheid echt kan genieten!

LEREN GENIETEN

No-Nonsense artikelen en opdrachten, zodat jij deze maand leert hoe je kunt genieten.

AAN DE SLAG MET REFLECTEREN

Tijdens de guide krijg je diverse reflectiemomenten om kritisch terug te kijken op afgelopen periode.

LEER GRENZEN AANGEVEN

In de guide staan diverse opdrachten die je leren hoe jij je grenzen aan kunt geven.

CONCREET AAN DE SLAG

Deze tools krijg je ook in een coachingstraject en gaan je 100% helpen.


Maureen


Mijn eerste indruk van deze guide is dat er echt enorm veel nieuwe informatie instaat. Er wordt niet alleen op diverse onderwerpen ingegaan, maar er zit ook echt een verdiepingsslag in bij de onderwerpen mede door de opdracht die je bij de desbetreffende dag krijgt. Zelf ben ik al een tijdje bezig met een gezondere levensstijl en sociale gelegenheden blijven hierin toch nog lastig. In deze guide wordt er wat verder ingegaan op onder andere Sinterklaas en Kerstmis, maar ook over sociale gelegenheden in het algemeen. En dat vind ik echt heel fijn, het zijn niet alleen onderwerpen waar ik komende maand wat mee kan doen maar juist ook voor de langere periode.

Gerriet


De eerste No nonsense in November 2020 was mijn keer punt. Eindelijk inzien dat je mag genieten van voedsel en het gaat om hoe je je voelt en hoe sterk je bent geworden. Sindsdien kijk ik heel anders naar voeding en wil ik goed voor mezelf zorgen. 💙 Always gonna be a part of the community and it really is No Nonsense 🥰

Jenice


De laatste guide van dit jaar staat bijna online, ik heb er al even naar mogen kijken en deze is nog beter, nog mooier. En ik weet zeker dat hier heel veel vrouwen hier heel veel aan gaan hebben! En ik weet dat je dit kan, YOU GOT THIS!”

Kennis van een expert

Deze guide is in samenwerking geschreven diëtist en eetgedrag expert Ricky Frissen die dagelijks meiden helpt op weg naar een betere relatie met voeding. Hij weet als geen ander hoe jij je voelt t.o.v. de feestdagen en sociale gelegenheden, maar daarnaast weet hij ook wat je ertegen kan doen.

Deze guide hebben we samen geschreven om jou te leren hoe je sociale momenten op een No-Nonsense manier kunt doorkomen. De guide is compleet en bevat alles wat je nodig hebt om meer flexibiliteit te ervaren, zodat jij zonder stress kan genieten van de mensen om je heen en alle gezellige momenten.

We gaan het hebben over jouw levens- en voedingswaarden en waarom deze belangrijk zijn op het moment dat je veel sociale gelegenheden hebt.

Daarnaast gaan we onderwerpen tackelen zoals de fysieke en mentale effecten van over- en ondereten, compenseren, schuldgevoelens, echt leren ontspannen rondom sociale gelegenheden en veel meer.

Samen hebben wij één doel: Jouw leren hoe jij meer vrijheid in voeding kunt ervaren, zodat jij echt kunt genieten van sociale gelegenheden!

Verander je relatie met voeding!

Je krijgt alle kennis en tools waarmee wij al meer dan 5000 meiden hebben geholpen om meer vrijheid rondom voeding te ervaren, zodat zij nu echt kunnen genieten van sociale-gelegenheden.


Ik doe mee!

Niet tevreden? Geld terug

Veelgestelde vragen over de december guide

Is de guide ook in hardcopy te bestellen?
Deze guide is enkel te bestellen als e-book! Natuurlijk kan je de guide wel zelf uitprinten.
Zitten er trainingsplannen of recepten bij?
Nee, deze guide gaat voornamelijk over eetgedrag en je relatie met voeding! Dat betekent dat er geen trainingsplannen of complete recepten bij zitten.
Hoeveel kost de guide?
De prijs van deze guide is 19,99
Kan ik de informatie uit de guide ook toepassen als ik geen feestdagen vier?
100% ja! De guide kun je toepassen op alle momenten waar je een beetje stress rondom voeding ervaart. Het leert je vooral om je eigen grenzen aan te geven, om te gaan met sociale druk en sociale gelegenheden en om meer te kunnen genieten van eten!
Hoeveel tijd ben ik hier per dag aan kwijt?
Het lezen van de artikelen en het maken van de opdrachten in de guide kost je ongeveer 10 tot 15 minuten per dag.
Zit er ook een Online Community bij?
Nee hier zit geen community bij. Je gaat echt zelf aan de slag.