Back on track met de September guide

Stap-voor-stap No-Nonsense guide die je gaat helpen om jouw fitness, gezondheid en rust doelen deze maand op orde te krijgen

Koop Back on Track Guide Bekijk inkijkexemplaar

Neem een kijkje in de guide

Deze guide gaat je helpen om deze maand gewoontes te ontwikkelen die ervoor zorgen dat jij de rest van het jaar on-point bent binnen jouw fitnessdoelen.

No-Nonsense artikelen

Voor op het strand, hotel, in
de gym of op de camping!

Trainingsplannen

Trainingsplannen voor 3-4-5 dagen en een thuis editie

Dagelijkse evaluatiemoment

Dagelijks 3-5 minuten de tijd nemen om stil te staan bij dagelijkse vragen en opdrachten

Weekplanner

Handige planner om je trainingen, maaltijden , me-time en alles in te plannen!

Facebook Community

Online community op Facebook om je struggles en (big) wins te delen en om elkaar te inspireren

Habit-tracker

De habit-tracker gaat je helpen om door te zetten, ook als je geen motivatie hebt

Wat zeggen No-Nonsense members

Je hoeft ons niet te geloven, dit is wat onze members zeggen


Nine Roman

De guides vormen de ultieme handvaten om aan je fitness journey te gaan beginnen. Niet alleen zijn de opdrachten aan te passen op elke niveau en leeftijd, ze dagen je uit om uit je comfortzone te stappen. Super toegankelijk, een leuke community en vooral een heel nuchtere blik op gezond eten en bewegen!


Romy Drees

Superfijne guide, dit was de eerste guide die ik volgde maar het zal zeker de laatste niet zijn. Mijn progressie is echt zo vooruit gegaan. Dit kwam doordat de guide motiveerde en uitdaagde om het beste in jezelf naar boven te halen en jezelf uit te dagen.


Sandra Maandonks

Ik werd echt heel erg hard gemotiveerd om aan de slag te gaan met de No-nonsense guide! Diede is echt leuk om te volgen en geeft echt massa’s GRATIS waardevolle content weg, in haar guides doet ze er gewoon nog een extra schep bovenop!

Let’s get BACK ON TRACK

Heeft de zomer periode ervoor gezorgd dat jij minder ritme en structuur had? We got you!

  • Accountability middels een Facebook community en/ of accountability partner.

  • Niet meer nadenken over je eigen trainingsplan: Guide bevat trainingsplannen

  • Je gaat tijd en geld besparen doordat jij je maaltijden gaat inplannen

  • Meer rust in je hoofd door het maken van een planning, hebben van structuur, minder beslissingen hoeven maken en uiteraard RUST MOMENTEN.

  • Dagelijks stilstaan bij je fitnessdoelen en dankbaarheid = meer geluk ervaren
Ik doe mee!

Extra accountablity

De komende maand hoef je niet alles zelf te doen, je kan er namelijk voor kiezen om samen met een accountability partner aan de slag te gaan.

Na je aankoop word je gekoppeld aan een accountability partner die je gaat helpen om deze maand consistent te zijn. Zo doe je het samen en dus niet alleen!

Het is mogelijk om dagelijks met deze persoon contact te hebben en elkaar scherp te houden!

Dit is optioneel en kan je extra toevoegen aan je bestelling tijdens het afrekenen voor €3,99

Back on track voor minder dan 2 tientjes

Dit boek bevat niet alleen alle informatie en tools die je nodig hebt om deze maand terug in je ritme te komen. Je gaat er ook dagelijks mee aan de slag, zodat jij 100% je doelen gaat behalen!


Doe mee met de september guide
Te bestellen tot maandag 5 sept 12:00

Veelgestelde vragen

Waar gaat de guide over?
Met deze guide gaan we weer BACK-ON-TRACK. Even de touwtjes wat strakker aantrekken als het draait om je maaltijden (inplannen), trainingen, rustmomenten en dankbaarheid. Uiteraard op de No-Nonsense manier waar we streven naar een gezonde balans tussen mindset, training en gezondheid. Deze maand zullen we gewoontes ontwikkelen die er de rest van het jaar voor zorgen dat jij on-point bent binnen jouw fitnessdoelen en hiermee meer vrijheid gaat ervaren.
Is de guide ook in hardcopy te bestellen?
Deze guide is enkel te bestellen als e-book
Tot wanneer kan ik de guide kopen?
De guide zal te koop zijn tot dinsdag 5 september 12:00
Zijn er ook extra live lessen bij deze guide?
Bij deze guide zitten geen live-lessen. Het is echter wel mogelijk om te werken met een accountability partner met wie je dagelijks even contact zult hebben.
Wat zijn de kosten van een guide?
De prijs van de No-Nonsense guide is 19,99 (exclusief kosten accountability partner). Een accountability partner kan je toevoegen aan je bestelling voor 3,99.
Kan ik ook meedoen met de guide als ik last heb van eetbuien?
Je kunt zeker meedoen met de guide als je moeite hebt met eetgedrag. Echter raden we het in dit geval ook aan om dit te bespreken met een professional op dit gebied of een passende coach. De guide gaat je NIET helpen om eetproblematiek aan te pakken.
Ik heb al een coach, is dit dan iets voor mij?
Deze No-Nonsense guide is een perfecte aanvulling als je al samen werkt met een coach. Mogelijk kunnen jullie ook samen zaken bespreken waar je tegenaan loopt en krijg je meer inzichten in je fitness doelstellingen. De guide geeft je dagelijkse structuur en motivatie; maar verder geen 1:1 begeleiding.
Ik train nog niet in de sportschool, heeft het zin om hier aan mee te doen?
In de bijlage zijn trainingsplannen te vinden voor de sportschool + 1 voor thuis. Je kunt deze dus prima oppakken of je eigen trainingen aanhouden. De trainingsplannen zijn alleen een bijlage in de guide en zullen je verder niet ophouden om te rest van de guide te volgen.
Krijg ik ook trainingsplannen bij deze guide?
In deze guide zitten trainingsplannen voor 3 - 4 - 5 trainingsdagen (gym) en een at home plan.
Wanneer starten we met de guide?
Vanaf maandag 4 september zullen we gezamenlijk starten met de dagelijkse-vragen en alles om BACK ON TRACK te komen. Het is niet erg als je iets later begint of eerder al alle informatie doorleest.
Wat kan je verwachten van een accountability partner
Je kan bij elkaar inchecken hoe het gaat via mail, Whatsapp of een andere manier van communiceren. Zie het als je maatje, waar je alles mee kan delen! Deel leuke recepten, vraag om hulp of tips als je even weinig motivatie hebt of iets anders. Je wordt gekoppeld aan iemand die je waarschijnlijk nog niet kent en ook mee doet met deze editie. Na je aankoop proberen wij je zo snel mogelijk te koppelen. Je krijgt hier uiteindelijk een mail over met wie je partner is.