No-Nonsense
Vetverlies boek

Bestel ‘Vet Goed Verliezen’ geschreven door Diede Joosten
en leer hoe jij vet kan verliezen, gezonde gewoontes kan creëren
en je doelen kan behalen zonder restricties.

Kennis gebundeld

Alle kennis en nodige informatie over afvallen hebben we gebundeld in 100 pagina’s

Praktisch werkboek

Alle informatie kan je direct 3 maanden lang in de praktijk toepassen met het werkboek

Samen aan de slag

Je doet het niet alleen, maar samen met de members van de No-Nonsense community

Meer dan een
vetverlies boek

Dagelijks krijg ik vragen omtrent vetverlies. Het liefst zou ik iedereen persoonlijk willen coachen, alleen heb ik daar de tijd niet voor. Al mijn kennis uit opleidingen en cursussen en ervaring met het coachen heb ik gebundeld in het boek ’Vet goed verliezen’.

Er is niets mis met vet verliezen, maar laten we het wel op de juiste manier doen. ‘Vet Goed Verliezen’ is een vetverliesboek, en tegelijk is het zoveel meer dan dat. In dit boek leggen we de fundamenten voor een bewuste leefstijl waar jij nog jaren lang de vruchten van zal plukken.

Geen nieuw dieet, maar een nieuwe manier van leven

Met dit boek beloof ik je niet dat je X kilo gaat afvallen. Wat ik je wel beloof is dat je met dit boek leert hoe jij op de No-Nonsense manier vet kan verliezen. Dat begint met de juiste intenties en het toepassen van kleine gedragsveranderingen voor duurzaam resultaat. Zonder restricties of strenge plannen. Ik leer je om een duurzaam fundament te leggen voor een energieker, fitter en vooral leuker leven.

100 +

Pagina’s over vetverlies

3 +

Maanden begeleiding

4 +

April samen van start

Dit gaat je leven veranderen

De echte transformatie ga je niet maken met je lichaam, maar die ga je ervaren in hoe jij je achteraf zult voelen. Wij bieden je een compleet boek met de richtlijnen en handvatten die je nodig hebt. Welk resultaat kan je achteraf verwachten?

  • Je een expert bent over, No-Nonsense, vet verliezen.
  • Je voelt je voldaan door het afronden van je doelen.
  • Je leefstijl is enorm geoptimaliseerd.
  • Je bewuster maaltijden eten.
  • Je kan nog steeds enorm genieten van wat lekkers, maar dit met een goede balans.
  • Je voedingslabels kunt lezen.
  • Je vriendinnen hebt gemaakt in de facebook community.
  • Je lekkerder in je vel zit.
  • Je hebt een manier gevonden die werkt.

No-Nonsense recensies

Onze leden aan het woord

No-Nonsense heeft mij zoveel gebracht. Ik ben mij bewuster geworden van mijn gedrag, wat ik belangrijk vind maar ook hoe ik tegen gezondheid aankijk. Ik heb geleerd wat fitness inhoudt en hoe je een gezonde relatie opbouwt met voeding en beweging. Ik wil iedereen van het No-Nonsense team ontzettend bedanken en natuurlijk nog meer mensen overhalen om bij de community te horen!

Soffie van Geffen

Superfijne guide, dit was de eerste guide die ik volgde maar het zal zeker de laatste niet zijn. Mijn progressie is echt zo vooruit gegaan. Dit kwam doordat de guide motiveerde en uitdaagde om het beste in jezelf naar boven te halen en jezelf uit te dagen.

Nine Roman

Echt een super fijne guide! Ik doe al bijna een jaar mee en het bevalt me super. Ik heb al zoveel geleerd op het gebied van voeding, sport en mezelf. Ik zou het iedereen aanraden!

Evelien Huijbregts

Vet
goed verliezen

Als jij het boek nu bestelt in de pre-sale zal jouw exemplaar nog voordat we beginnen (4 april) op de deurmat ploffen. Je zult je wellicht overweldigd voelen door de hoeveelheid informatie. Maar dit is waar ik je de komende 3 maanden mee ga helpen. In het boek zul je 100 pagina’s vinden aan informatie over vetverlies: de basis, toepasbare tips & tricks en feiten en fabels. En dat allemaal op de No-Nonsense manier! Bestel nu

Kennis & Informatie

Al mijn kennis over afvallen en vet verliezen ga je hierin terugvinden en kan je altijd toepassen

Online community

Middels de online community zul je ervaren dat dit echt iets is wat we SAMEN doen. Op deze plek kun je jouw vragen stellen en overwinningen en struggles delen.

Praktisch werkboek

4 april beginnen we samen met het werkboek. We gaan aan de slag met het formuleren van doelen, opdrachten, habit-tracker en evaluatiemomenten.

No-Nonsense expert

Na deze 3 maanden kan jij jezelf een No-Nonsense vetverlies expert noemen en heb jij een nieuwe manier van leven gecreëerd.

Een boek dat focust op je gezondheid en het verbeteren van je leefstijl, met het doel: vetverlies.

Veelgestelde vragen

Moet je lid zijn van No-Nonsense om met dit traject mee te doen?
Binnen No-Nonsense hebben we geen lidmaatschappen, dus ook als je nog nooit een guide hebt aangeschaft, is dit een heel mooi boek voor je eerste No-Nonsense aankoop. Iedereen is welkom bij ons.
Krijg ik ook persoonlijke begeleiding met dit boek?
Het No-Nonsense traject dat je de komende maanden aangaat, bevat geen persoonlijke begeleiding. Echter heb ik, Diede, alle tools in dit boek geïmplementeerd, die ik ook toe heb gepast binnen mijn coaching trajecten. Daarnaast is er een facebook community om vragen te stellen, en zullen er ook momenten zijn waarin jij jouw vragen aan Diede kunt stellen via live sessies.
Wat kost het boek?
Met dit boek ga je een 3 maanden traject aan. We starten deze gezamenlijk op 4 april, maar je kunt er ook voor kiezen om dit later te starten. Het boek bevat namelijk geen datums. Hierin helpen we jou op de No-Nonsense manier naar het optimaliseren van je voedingspatroon. Je hoeft alleen maar het boek te volgen, en de antwoorden en resultaten zullen komen. Je betaalt 59,99 euro voor dit traject van 3 maanden, en het boek zit hier gratis bij in.
Kan ik dit boek ook volgen als ik niet wil afvallen?
Ondanks de titel, vet goed verliezen, gaan we in dit boek niet aan de slag met harde doelen zetten voor vetverlies. Dit, omdat dit op de lange termijn niet werkt. We gaan wel bezig met het optimaliseren van je dieet, meer kennis krijgen over voeding, flexibiliteit creëren en reflecteren. Wil je dus bezig gaan met je voedingsplan optimaliseren, kun je ook meedoen met dit boek. Je zult meer zelfvertrouwen en inzicht creëren, samen met de community.
Is het boek alleen voor vet verlies of ook spiermassa aankomen?
Met de titel, vet goed verliezen, doelt dit boek op vetverlies, echter is dat anders dan wat je verwacht van een vetverlies boek. We focussen niet op voedingsplannen, calorieën tellen of het verbieden van je favoriete producten. We gaan meer bezig met het optimaliseren van je voedingspatroon, inzicht krijgen in voedingsmiddelen en jouw eigen inname, maar ook met dankbaarheid, overtuigingen en persoonlijke ontwikkeling. De eerste 100 pagina’s van het boek bestaan uit informatie, gericht op voeding en vetverlies. Het stukje aankomen komt hier niet aan bod. Wil je vet verliezen, of je voedingsplan optimaliseren en bezig zijn met een doel, dan is dit het boek voor jou.
Is het boek ook weer in België te bestellen?
Ja dit kan zeker . Wel worden hiervoor extra kosten in rekening gebracht,.

Op een No-Nonsense manier leren hoe je vet kunt verliezen?

Bestel dan het boek en ga 3 maanden aan de slag met Vet Goed Verliezen!

Ik ga bestellen