Next level fitnessguide met No-Nonsense

8-weekse fitnessguide met alle No-Nonsense informatie, trainingsplannen en weekmenu’s en meer om next level te gaan!

Ik wil mee doen Meer informatie over de guide

Level-up your fitness goals!

Elke maandag beginnen veel meiden weer met het nastreven van hun fitnessdoelstellingen. Helaas is daarvan 80% na de eerste twee weken alweer afgehaakt, omdat ze geen haalbaar plan hebben. De motivatie die je op maandag hebt ga je niet de hele maand vast kunnen houden. Juist daarom is het belangrijk dat je een plan volgt waarmee je consistent kan zijn, ook wanneer je geen motivatie hebt.

Detox-kuren, afslankpillen of programma’s die je beloven dat je in 4 weken tijd 5 kilo zal kwijtraken zijn te mooi om waar te zijn. Helaas is niet iedereen zich hier bewust van, waardoor het hen niet lukt om hun doelstellingen op een gezonde manier te behalen.

Er is veel nonsense informatie te vinden online, informatie die jou op de lange termijn niet gaat helpen! Daarom hebben wij de next level fitness guide gemaakt met No-Nonsense informatie en tools, waarmee jij de komende 8 weken alles krijgt wat je nodig hebt om jouw doelen wel te behalen. Ook leren we je hoe jij je resultaten vast kan houden op de lange termijn.

Complete fitnessguide met alles wat je nodig hebt

Deze No-Nonsense guide is een complete fitnessguide die je 8 weken lang meeneemt om consistent te blijven met jouw fitnessdoelen. Alles wat je nodig hebt om niet te falen!

  • Trainingsplannen voor elke niveau
  • Dagelijkse vragen om consistent te blijven
  • Habit-tracker om dagelijks je fitness to do’s af te strepen
  • 8 voorbeeld weekmenu’s om gevarieerd en gezond te eten
Ik wil de guide kopen
Nu voor maar 19,99

Dit is wat je kan verwachten

Voor maar 19,99 geven we jou alles tools en tips die je nodig hebt om 8 weken consistent te blijven!

Complete trainingsplannen

In deze guide krijg je verschillende trainingsplannen voor verschillende niveaus.

Voorbeeld weekmenu’s

De komende 8 weken krijg je voorbeeld weekmenu’s om structuur te creëren in onze bewuste voedingskeuzes en niet te veel te hoeven nadenken over wat je gaat eten.

Tools om consistent te blijven

Tijdens de guide ga je aan de slag met dagelijkse vragen die ervoor zorgen dat je consistent met je doelen bezig blijft.

Habit tracker

Streep dagelijks jouw doelen af met de handige No-Nonsense habit tracker. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om consistent te blijven!

No-Nonsense fitness informatie

Tijdens deze 8 weken krijg je No-Nonsense fitnessinformatie over mindset, training en voeding die je jouw hele leven toe kunt passen!


Sarah


Ik ben iemand die nooit echt heeft opgelet op mijn manier van eten en sporten want ik wist niet echt waar ik moest beginnen, maar hier word je dat allemaal stap voor stap uitgelegd. No-Nonsense is the place to be en hier ben ik ontzettend dankbaar voor

Gerriet


De eerste No nonsense in November 2020 was mijn keer punt. Eindelijk inzien dat je mag genieten van voedsel en het gaat om hoe je je voelt en hoe sterk je bent geworden. Sindsdien kijk ik heel anders naar voeding en wil ik goed voor mezelf zorgen. 💙 Always gonna be a part of the community and it really is No Nonsense 🥰

Jemima


No-Nonsense staat voor mij in het teken van mij zelf ontwikkelen. 1800 calorieën eten op een dag om af te vallen is voor mij verleden tijd, want op het gebied van gezondheid is er geen one size fits all. Mede door No-Nonsense heb ik geleerd dat alles kan en mag

Deze 8-weekse guide is voor iedereen die:

  • Aan de slag wilt met haar fitnessdoelen
  • Niet direct de focus wilt leggen op vetverlies/ calorieën tellen, maar wel haar fysiek wilt veranderen door sterker te worden en slimme voedingskeuzes te maken
  • Sterker wilt worden in de sportschool
  • Meer mentale rust wilt krijgen
  • Dagelijks aan de slag wilt met haar doelen

Elke dag geven we je een beetje meer kennis, die jij kunt gaan toepassen in de praktijk. Samen met een dagelijkse 5-minuten journal, gericht op jouw fitness- en gezondheidsdoelen en de dagelijkse habit tracker om in te vullen. 

Heb je er al zin in?

Next level gaan met jouw fitness doelstellingen?

Geef jezelf een boost en ga aan de slag met de No-Nonsense next level fitness guide! 

Dit heb ik nodig

Niet goed is geld terug

Veelgestelde vragen over de guide

Wat kan ik van deze guide verwachten?
Dit is een complete No-Nonsense fitness guide met alles wat je nodig hebt om je fitnessdoelstellingen te realiseren. In deze guide vind je trainingsplannen, dagelijkse vragen, voorbeeld weekmenu's, habit-tracker, evaluatie en reflectiemomenten!
Wat voor trainingsplannen zitten in de guide?
In deze guide zitten verschillende trainingsplannen voor verschillende niveaus. Het is van belang dat je een trainingsplan uitkiest, die het beste bij jou past. Hierin maken we onderscheid in het niveau en het aantal trainingsdagen. Ook zitten er enkele thuis-trainingsplannen in de guide. Als extraatje hebben we nog een paar “lazy-fitgirl” workouts. Dit zijn workouts onder de 20 minuten, voor als je toch even wilt sporten maar geen ruimte hebt voor een uitgebreide training.
Voor wie is deze guide?
Wil jij aan de slag met jouw fitnessdoelen maar niet direct de focus leggen op vetverlies of calorieën tellen en tegelijkertijd wel jouw fysiek veranderen, sterker worden en slimme voedingskeuzes maken? Wil je meer mentale rust ervaren en dagelijks aan de slag gaan met jouw doelen? Dan is deze next level up guide wat voor jou!
Zitten er ook recepten in de guide?
Er zitten geen recepten in deze guide. Wel geven we je 8 verschillende voorbeeld weekmenu's en leren we je om jouw eigen weekmenu te maken. Wil je toch graag ook recepten? Dan kan je deze los kopen bij het bestellen van de guide.
Is het hardcopy of digitaal?
De guide krijg je digitaal toegestuurd. Wel raden we het aan om de guide uit te printen, zodat je makkelijk alles in kan vullen. De guide is ook digitaal invulbaar, maar hardcopy kan net even wat fijner werken voor jezelf!