No-Nonsense Summer event 2022

Zondag 3 juli | 12:00 tot 16:00 | Amsterdam

Kom naar het No-Nonsense event voor workouts,
spelletjes en een meet & greet!
Claim je ticket

Maximaal 200 tickets

Eindelijk is het zover, het allereerste No-Nonsense event!

Een plek waar we samen kunnen komen om onze passie te delen, om eindelijk real-life te knuffelen, ervaringen en struggles te delen, dansjes en spelletjes te doen en elkaar vooral eens ECHT te zien en te spreken.

  • Gezellige dag met spelletjes en dansjes
  • Samen sporten op de No-Nonsense manier
  • Meet & Greet met Team No-Nonsense
  • Schepijsjes eten tijdens een leuk gesprek
  • Knuffels van Diede Joosten

We zullen een volledig programma voor je hebben, maar wij willen je vooral uitdagen om ook ALLEEN te komen. Het wordt een dag waarbij wij ervoor gaan zorgen dat je uit jouw comfortzone stapt en nieuwe vrouwen ontmoet.

Koop één van de 200 tickets!
Het allereerste No-Nonsense event! Een droom die uitkomt waarbij ik jullie eindelijk in het echt kan ontmoeten. Het wordt een dag om nooit te vergeten!

Diede Joosten

Heb jij nog geen ticket..?


Bestel nu je tickets

Datum

Zondag 3 juli

Ticketprijs

€51,99

Tijden

12:00 - 16:00

Locatie

Tom Schreursweg 8,
Amsterdam

Dit wordt geen dag met een strakke planning of met gastsprekers die komen pitchen. Dit wordt een dag om nooit te vergeten. Het No-Nonsense event zal bestaat uit verschillende sportieve en super gezellige activiteiten.

Lekkere snacks, vrouwen met dezelfde doelen en passie en vooral heel veel gezelligheid. Tijdens het event kan je niet alleen nieuwe vriendinnen ontmoeten, maar ook nog eens leuke prijzen winnen en krijg je naast een knuffel van Diede ook een goodiebag mee naar huis.

Aan het einde van de dag beloof ik je dat je vol energie zit en dat dit een dag wordt om nooit te vergeten. Helaas hebben we wel maar plek voor 200 vrouwen. Dus koop snel je ticket en dan zien wij je zondag 3 juli in Amsterdam.

Koop een kaartje

Veelgestelde vragen

Wanneer zal het No-Nonsense Event plaatsvinden?
Het eerste No-Nonsense event zal plaatsvinden op zondag 3 juli. Vanaf 11:30 start de inloop, om 12:00 start het programma en om 16:00 sluiten we af.
Waar zal het No-Nonsense Event plaatsvinden?
Het event zal plaatsvinden op de Tom Schreursweg 8 in Amsterdam.
Hoe is de locatie te bereiken?
Fietsen is gezond! Vanaf Amsterdam Centraal is het een half uurtje fietsen naar de locatie. Verder kan je gratis parkeren voor de deur en is de bushalte 10 á 15 minuutjes lopen. Kom je vanaf Amsterdam Centraal? Dan kan je het best bus 21 richting Geuzenveld pakken. Hierbij stap je uit bij de halte ‘Aalbersestraat’
Wat kan ik van deze dag verwachten?
Dit wordt geen dag met een strakke planning of met gastsprekers die komen pitchen. Dit wordt een dag om nooit te vergeten. Het No-Nonsense event zal bestaan uit verschillende sportieve en super gezellige activiteiten. Denk hierbij aan spelletjes, bubbelvoetballen, meet and greet en meer!
Wat kost een kaartje?
Eén ticket kost 51,99 en we hebben maximaal 200 tickets beschikbaar.
Zullen er die dag foto’s en video’s gemaakt worden?
Ja zeker! Op deze dag zullen er mooie foto’s van iedereen gemaakt worden. Deze zul je later ook nog ontvangen via de mail. Verder kan je met Diede op de foto, is er een photobooth aanwezig én hebben wij een videograaf rondlopen die ervoor zal zorgen dat wij deze dag echt nooit meer zullen vergeten. Liever écht niet op de foto? Geef het bij binnenkomst aan bij een van onze aanspreekpunten.
Zijn er consumpties inbegrepen?
Yes! Bij binnenkomst krijgt iedereen een aantal consumptiemuntjes waarmee je die dag aan de bar verschillende soorten fris en sappen kan halen. Zijn je consumptiemuntjes op? Dan kun je bij de bar pinnen.
What to wear?
Wij gaan héél veel dansen, springen en bewegen. Trek een sportoutfit aan waarin dit allemaal mogelijk is. In verband met de lancering van het Zomerboek zien wij jou het liefst in vrolijke kleuren en printjes. Mocht je dat niet hebben, dan hoef je hiervoor niet naar de winkel te rennen, maar zorg in ieder geval dat je niet helemaal in het zwart gekleed bent.
Zijn er kluisjes aanwezig?
Nee, op de locatie zijn geen kluisjes aanwezig. Neem het liefst zo min mogelijk spullen mee.
Worden er ook kaartjes aan de deur verkocht?
Nee, op = op. Wees er dus snel bij!
Wat moet ik meenemen?
Ben je klaar voor een cliché? ‘een goed humeur!’ maar dit is écht waar. Er gaat veel energie van je gevraagd worden op deze middag, dus zorg dat je van te voren goed hebt geslapen. Eat your carbs & fruit en dan zien wij jou graag gewoon verschijnen. Mocht het gaan regenen dan is het misschien fijn om een extra trui mee te nemen. Voor de grote dorst is je pinpas ook handig. Bij de bar kun je namelijk alleen pinnen.