No-Nonsense

VET GOED VERLIEZEN

100 pagina’s aan toepasbare informatie over vetverlies, inclusief recepten, een Facebook community en een werkboek van 90 dagen waarin we je volledig gaan begeleiden op de No-Nonsense manier.

Adresgegevens

Verzendmethode

Samenvatting

Product
Totaal
1
Boek: Vet Goed Verliezen
Boek: Vet Goed Verliezen × 1
24.99
Subtotaal 24.99
Verzending Gratis
Totaal 24.99 (inclusief 2.06 BTW)

Betaling

Alle transacties zijn veilig en versleuteld. Creditcardgegevens worden nooit op onze servers opgeslagen.

Jouw persoonlijke gegevens worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om de ervaring op deze website te ondersteunen en voor andere doeleinden die worden beschreven in onze privacybeleid.

De levertijd is 5-7 werkdagen

Wat je kan verwachten

 • Meer dan 100 pagina’s over vetverlies

  Alle kennis die ik de afgelopen jaren heb vergaard uit cursussen en coaching heb ik gebundeld in dit boek.

 • Geen restricties, wel chocola

  Dit is geen boek met ingewikkelde voedingsplannen, caloriearme diëten of opdrachten om urenlang cardio te doen. Wel gaat het over het optimaliseren van je voedingspatroon en alle processen die bij vetverlies komen kijken.

 • Hardcover en invulbaar

  Een hardcover boek die je 90 dagen in kunt vullen met dagelijkse vragen en opdrachten.

 • Online community

  Bij het aanschaffen van dit boek krijg je toegang tot de online community voor vragen, motivatie, inspiratie en meer! Je doet het samen, nooit alleen.

Wat anderen zeggen

Ik doe nu ongeveer 10 maanden mee en ik ben mij bewuster geworden van mijn gedrag, wat ik belangrijk vind maar ook hoe ik tegen gezondheid aankijk. Ik heb geleerd wat fitness inhoudt en hoe je een gezonde relatie opbouwt met voeding en beweging. Ik wil iedereen van het No-Nonsense team ontzettend bedanken en natuurlijk nog meer mensen overhalen om bij de community te horen!

Sofie van Geffen

Op den duur ben ik simpelweg ‘verslaafd’ geraakt aan het volgen van de No-Nonsense guides. Het is een goede houvast om het beste uit jezelf te halen en daarbij ontzettend veel nieuwe informatie te weten te komen rondom sport, voeding, mindset etc. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat mijn leven echt verbeterd is, mede door het volgen van de guides.

Iris Dubbink
 • 90 dagen werkboek

 • Inclusief praktische opdrachten.

 • Voedzame en smaakvolle recepten